Ravintolamaailma M.E.E.T – Makuja läheltä ja kaukaa

M.E.E.T:istä löydät monipuolisen valikoiman ruokapaikkoja erilaisiin makuihin ja tilanteisiin. Tulitpa sitten syömään koko perheen voimin, lounaalle työporukan kanssa tai illalliselle kumppanisi seurassa, löydät kaipaamasi vaihtoehdon kauppakeskus Ison Omenan uudesta ravintolamaailmasta.

M.E.E.T (meet, eat, enjoy, together) koostuu neljästä tunnelmaltaan ja tarjonnaltaan erilaisesta, mutta osuvasti toisiaan täydentävästä ravintola-alueesta. Löydät monipuolisen kattauksen makuja läheltä ja kaukaa.  Avokeittiöt tuovat värikästä ja välillä sähäkkääkin tunnelmaa M.E.E.T:iin.

Yhdessäolo ja hyvä ruoka kuuluvat yhteen

Ravintolamaailmassa voit tavata ystäviäsi jaettavan seurusteluruoan ääressä, lähteä maistelemaan erikoisoluita työporukalla, viettää rauhallisen illallishetken kumppanisi kanssa tai nauttia ateriasi nopeasti mutta mausta tinkimättä. Voit nauttia urheiluviihteestä isojen purilaisten ja screenien ääressä, heittäytyä italialaisten pastojen vieteltäväksi, nauttia trendikkäästä meksikolaisesta ruoasta, mahtavista pihveistä, tulisista wingseistä  tai tuhdeista viikinkiherkuista  tai maistella valtavaa erikois- ja pienpanimoiden valikoimaa. Lounasaikaan ravintolat tarjoavat vaihtoehtojen runsautta, josta löydät joka päivälle varmasti mieleisen aterian lounashintaan. 

Tulossa 30 ravintolaa lisää

M.E.E.T:in tunnelmallisesta, viihtymiseen ja uudelleen tulemiseen houkuttelevasta ympäristöstä löydät ensimmäisessä vaiheessa seitsemän oivallista herkkupaikkaa ja ravintolamaailman toisen vaiheen valmistuessa keväällä 2017 M.E.E.T:iin avautuu peräti 30 uutta ravintolaa. 

M.E.E.T kätevästi Isossa Omenassa

Yksi M.E.E.T:in monista mukavista puolista on sen sijainti vilkkaan urbaanin kohtaamispaikan eloisimmassa ytimessä. Keskeinen sijainti ja helpot kulkuyhteydet ovat tehneet Isosta Omenasta yhden Espoon ja pääkaupunkiseudun suosituimmista ostos- ja vapaa-ajanviettopaikoista.

Ison Omenan monipuoliset päivittäistavara-, pukeutumisen ja muut erikoisliikkeet, Espoon kaupungin monipuolinen palvelutori kirjastoineen, monisalinen elokuvateatteri, lääkäri- ja muut palvelut tekevät kauppakeskus Isosta Omenasta kuin pienen kaupungin, jossa on helppo asioida, viipyä ja viihtyä. 

Ison Omenan laajennuksen ensimmäinen vaihe avattiin 11.8.2016. Metrokeskuksen liikenneterminaali avataan samaan aikaan Länsimetron kanssa tammikuussa 2017 ja laajennuksen viimeinen vaihe valmistuu vuoden 2017 keväällä.