Iso Omena on pääkaupunkiseudun suositelluin ja viihtyisin kauppakeskus. Lue lisää tästä.

Ravintolamaailma M.E.E.T – kaiken maailman makuja meiltä ja muualta

M.E.E.Tistä löydät monipuolisen valikoiman ruokapaikkoja erilaisiin makuihin ja tilanteisiin. Tulitpa sitten syömään koko perheen voimin, lounaalle työporukan kanssa tai illalliselle kumppanisi seurassa, löydät kaipaamasi vaihtoehdon kauppakeskus Ison Omenan uudesta ravintolamaailmasta.

M.E.E.T (meet, eat, enjoy, together) koostuu neljästä tunnelmaltaan ja tarjonnaltaan erilaisesta, mutta osuvasti toisiaan täydentävästä ravintola-alueesta. Kokonaisuus tarjoaa monipuolisen kattauksen makuja läheltä ja kaukaa. Avokeittiöt tuovat värikästä ja välillä sähäkkääkin tunnelmaa M.E.E.Tiin.

Yhdessäolo ja hyvä ruoka kuuluvat yhteen

M.E.E.Tissä voit tavata ystäviäsi jaettavan seurusteluruoan ääressä, lähteä maistelemaan erikoisoluita työporukalla, viettää rauhallisen illallishetken kumppanisi kanssa tai nauttia ateriasi nopeasti mutta mausta tinkimättä. 

Tarjolla on urheiluviihdettä isojen purilaisten ja screenien ääressä, viettelevän herkullisia italialaisia pastaruokia, trendikästä katuruokaa, meheviä pihvejä, tulisia wingsejä sekä tuhteja viikinkiherkkuja. Myös raikkaat salaatit, autenttiset Aasian maut sekä tietenkin suussa sulavat makeat kuuluvat M.E.E.Tin valtavaan valikoimaan. Lounasaikaan ravintolat tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja, joista löydät joka päivälle varmasti mieleisen aterian lounashintaan.

Kätevästi keskellä kaikkea

Yksi M.E.E.Tin monista mukavista puolista on sen sijainti urbaanin kohtaamispaikan eloisimmassa ytimessä. Keskeinen sijainti ja helpot kulkuyhteydet ovat tehneet Isosta Omenasta yhden Espoon ja pääkaupunkiseudun suosituimmista ostos- ja vapaa-ajanviettopaikoista. 

Monipuolisesti tarjontaa ja palveluita

Ison Omenan monipuolinen päivittäistavaravalikoima, muodin ja vapaa-ajan erikoisliikkeet, Espoon kaupungin ainutlaatuinen palvelutori kirjastoineen, Espoon uudenaikaisin elokuvateatteri, lääkäri- sekä muut hyvinvoinnin palvelut tekevät kauppakeskus Isosta Omenasta kuin pienen kaupungin, jossa on helppo asioida, viipyä ja viihtyä. Tutustu Ison Omenana sivuihin: http://www.isoomena.fi/.

Eikä tässä vielä kaikki

Ja vielä lisää viihdettä on luvassa, kun Isossa Omenassa avataan pääkaupunkiseudun ensimmäinen Duudsonit Activity Park, huimaan virtuaalitodellisuuteen keskittyvä Pikseli, visuaalisesti vaikuttava Hohtogolf sekä juhlimisen erikoisliike Juhlamaailma. Pysy kuulolla!